Go to Top
26 juni, 2019 door Da Pope
NAC zal vanavond in ieder geval één nieuwe speler presenteren, zo kwamen wij vandaag  bij de eerste training te weten. Wie er precies gepresenteerd wordt, is op dit moment nog niet bekend.

Vanochtend stond de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Veel mensen rekenden er vooraf op, dat er een aantal nieuwe gezichten gespot zou worden. Op proefspeler Tom Plezier na waren er echter geen verrassingen te noteren. Daar zal snel verandering in komen, want NAC presenteert vanavond in ieder geval één nieuwe speler.

Het lijkt waarschijnlijk dat vanavond de komst van Steve Kapuadi, Andrija Filipovic en/of Finn Stokkers aangekondigd wordt. Filipovic plaatste vanochtend al een story op zijn Instagram, waaruit op te maken viel dat hij op dit moment in Breda is.

Bron:B-Side Rats

Narmada Teva Sport On 35 Men1265u Popscreen Sandalsfor cq3L5SRj4A

45 Reacties op "NAC presenteert vanavond (minimaal) één nieuwe speler"

 • Nac bredaa
  26 juni, 2019 - 11:54

  Ik gok op filipovic

  6

  1
 • Blackmountain
  26 juni, 2019 - 11:55

  Presenteer ze maar gewoon alle 3 Tom!

  15

  2
 • TimVoetbed Met Sandalen Ecco Los Ecco Sandalen VqSMpzU
  26 juni, 2019 - 11:56

  Hoop dat die Filipovic ons kan verrassen ala Umar. Umar liet zien dat je niet goed hoeft te kunnen voetballen om nuttig voor je elftal te zijn met pure werklust. Meestal zijn die Kroaten ook niet vies van hard werken dus deze gozer zou zomaar eens de revelatie van het jaar kunnen worden

  11

  4
 • Yellow army
  26 juni, 2019 - 11:57

  Wordt zoiezo filipovic is al drie dagen in Breda nu op zijn insta zag je dat hij vandaag in centrum van Breda liep 1+1=2 zou ik zeggen

  2

  2
 • Da Pope
  26 juni, 2019 - 11:58

  Ik merk dat ik nogal teleurgesteld ben, dat NAC de transfers niet voor de eerste training wist af te ronden. Natuurlijk maakt één training missen op zich geen ruk uit, maar ik had het een mooi signaal gevonden. Natuurlijk is de voorbereiding nog lang en ja, Van den Abbeele had het over 80% bij het trainingskamp, maar ik had hier simpelweg op meer daadkracht gehoopt.

  Je wist al tijden dat de eerste training op deze datum gepland stond. Dan werk je toch een beetje harder om het een dagje eerder rond te krijgen?

  35

  56
 • Nac bredaa
  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO 26 juni, 2019 - 11:58

  Ik hoop dat nac binnenkort ook loshi vastlegt voor 1 jaar met een optie voor 2 jaar. En als het nog niet te laat is amissi voor 2 jaar met optie voor 3 jaar en dan kunnen ze zich dit jaar bewijzen

  26

  1
 • Nac bredaa
  26 juni, 2019 - 12:00

  @ da pope misschien worden ze snel gepresenteerd als koch en kaikai definitief ons hebben verlaten

  4

  3
 • Masthow
  26 juni, 2019 - 12:03

  Ik hoop op een aanvallende versterking. Maakt niet uit of Stokkers of Filipovic gepresenteerd wordt, zolang er maar een paar doelpuntenmakers aan de selectie worden toegevoegd.

  4

  1
 • Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO
  JohanB
  26 juni, 2019 - 12:03

  Wat schandalig hoe we vanochtend voor de dag zijn gekomen op de training. Dit is echt een flinke aderlating en ontzettend grote blunder van de directie.

  Als je je zaken niet op orde kunt krijgen plan de eerste training dan wat later in! Krijg je zo veel vertrouwen van de supporters d.m.v. de verkoop van de seizoenskaarten.
  Doe je zoiets waardeloos terug op de eerste training. Wat een amateurisme en gebrek aan respect richting je aanhang die ondanks de degradatie zich niet laat kennen.

  10

  82
  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO
 • Fred Lloret
  26 juni, 2019 - 12:07

  @ Da Pope

  Kijk de docu ‘Sunderland till I die’ op Netflix en je weet dat het heel lastig is om spelers aan je te binden. Er spelen zoveel factoren mee. Louche zaakwaarnemers, gevoel van de speler en natuurlijk de knaken. Biedt een andere club een paar honderd Euro meer en de speler gaat daar naartoe. Zo simpel is het tegenwoordig, helaas. Clubliefde of revanchegevoelens zijn er niet meer.

  25

  0
 • Sia
  26 juni, 2019 - 12:07

  Filipovic plaats op Insta dat hij nog nooit zo’n gezellige stad heeft gezien en jullie denken meteen dat hij naar NAC gaat. Wat een opportunisme. :P

  Lekker bezig NAC! Laat die frisse en nieuwe gezichten maar komen! Ik krijg steeds meer goesting in het nieuwe seizoen.

  4

  8
  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO
 • Eddy W
  26 juni, 2019 - 12:08

  NAC kan nou eenmaal niks voordat er spelers vertrokken zijn. Mocht NAC spelers vastleggen andere spelers niet kwijt kunnen is het een klote beleid. Eigenlijk is het dus nooit goed.

  Daarnaast, als je weet dat de selectie verre van compleet is, moet je dan maar niet trainen of dit achter gesloten deuren doen om de supporters te vrede te houden?

  16

  3
 • Steefl
  26 juni, 2019 - 12:11

  @johanb schandalig,flinke aderlating,ontzettend grote blunder van de directie?

  Wat zit jij hysterische overdreven onzin te spuien zeg. Het gaat over de eerste training.

  65

  4
 • ome cor
  26 juni, 2019 - 12:14

  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO

  Hup snel presenteren en op het trainingsveld zetten, die gasten.

  Zaterdag wacht de altijd lastige wedstrijd tegen de Zundertse selectie en als we die niet overtuigend winnen en de nul houden dan zullen er hier toch critici zijn die vrezen voor de gehele komende competitie.

  Persoonlijk denk ik dat dat onze TD goed bezig is om een groep samen te stellen van spelers die wel degelijk willen voetballen en het plezier terug brengen in het elftal én op de tribune.
  Hebben we dan ook het allersterkste elftal in de eerste divisie geschiedenis van de club ? Nee, vast niet.
  Op dit moment denk ik dat het belangrijkste is dat er een elftal komt te staan wat publiek en sponsors laat zien dat het om voetbal gaat en niet om een steeds weer te verliezen potje schaken.
  En als er spelers vertrekken na komend seizoen dat ze dan ook geld in het laatje brengen. De tijd van clausules om flut redenen en “gelukkig is ie van de loonlijst” moet gedaan zijn.

  4

  3
 • DunErwt
  26 juni, 2019 - 12:18

  @Pope

  Sommige mensen roepen dat al een tijdje maar werden azijnzeikers en geen echte supporter genoemd.
  Ben benieuwd in wat voor hokje jouw opmerking komt bij deze mensen.

  4

  10
 • Avec Sandal Teva Noir Elzada Web Livraison Gratuite 80knwXZNOP
  drsMarcellus
  26 juni, 2019 - 12:20

  @johanb

  Je kan ook zeiken om te kunnen zeiken he, man man man. Zeg dan gewoon niks……..pffff

  14

  2
 • Tombola Breda
  SchoenenSandalen En TevaShop Teva SlippersAsos 1K3Jl5FuTc 26 juni, 2019 - 12:24

  @JohanB, doe niet zo paniekerig en neem je antidepressiva. Geen enkele club heeft zijn selectie rond op de eerste training. Dat de training dan maar gecanceld moet worden is echt kolder. Hoe verzin je het? Zelfs clubs als Ajax en PSV staan op de 1e trainingsdag met een halve selectie op het veld.

  11

  2
 • Da Pope
  26 juni, 2019 - 12:34

  Dat verhaal dat NAC helemaal niets kan voor er spelers vertrokken zijn, is niet helemaal waar. Eisenga zei hierover tijdens ons interview letterlijk het volgende: “Er is natuurlijk wel enig risico te nemen. Je hebt een bepaalde grootte van je selectie voor ogen. Als je daar twee spelers boven zit, dan weet je dat je die tussen nu en september nog wel kwijtraakt.”

  Je wist al een tijdje dat Kastaneer op weg naar de uitgang was en dat er aan Leigh getrokken werd. NAC hoefde dus niet op de handen te zitten totdat deze spelers definitief weg waren. Ook omdat NAC volgens Van den Abbeele hoe dan ook een spits zou moeten halen, ongeacht of er iemand weg zou gaan: “We hadden geen doelman en geen spits meer, dus die moet je sowieso halen.”

  Begrijp me goed: je wordt geen kampioen door een voltallige selectie bij de eerste training, maar het was een (in mijn ogen belangrijk) positief signaal naar je achterban geweest.

  10

  13
 • 10diego
  26 juni, 2019 - 12:42

  @eddyw, dus de selectie is verre van compleet maar we kunnen pas spelers vastleggen als er spelers vertrekken.

  Ik dacht dat de selectie verre van compleet is omdat er al zoveel spelers vertrokken zijn.

  Als er maar zoveel ophef gemaakt wordt om vanavond een transfervrije jongen van Gent 2, zonder minuut in een eerste elftal, te presenteren.

  3

  0
  Ontwerp Goedkoop Gloednieuwe 2018 Authentiek Hoge Daitifen Hakken Yv7Iym6gbf
 • NaccieNAC
  26 juni, 2019 - 12:55

  @da pope is net een vrouw. Die heeft het geld al uitgeven zonder dat het al binnen is. Wacht eerst eens tot de rotte appels (met goed salaris) zijn vertrokken, dan aanvullen met echte versterkingen. Anders zit je net als vorig jaar, weer met 33 selectiespelers en doet iedereen waar die zin in heeft.

  Stap voor stap aankopen doen en niet meteen paniekerig reageren.

  5

  9
 • 10diego
  26 juni, 2019 - 13:08

  @omecor staat PSV ook met 4 spelers op het veld die het nivo aan kunnen aangevuld met een doos ongeschikte jeugdspelers?

  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO

  2

  4
 • Fan uit Zevenbergen
  26 juni, 2019 - 13:17

  Flipovic en die jongen van Aa Gent zitten nu op ht terras van Samsam te eten

  2

  3
 • Dn Kees
  26 juni, 2019 - 13:17

  De opruiming loopt goed dus we moeten tevreden zijn
  Koch had voor mij mogen blijven; met een ervaring centrumverdediger naast hem had ik daar vertrouwen in gehad. Kali vervangen door een ervaren spelmaker zou goed zijn voor het team; hier echt geld in steken.
  Graag wat geduld want het betreft hier het opbouwen van een nieuw elftal wat we toch allemaal graag wilden.
  Pas in oktober kunnen we de resultaten zien.

  3

  1
 • Badeend
  26 juni, 2019 - 13:21Felicia Women P1s7bShoes UkFor Men Casual Ecco kn0Pw8O

  Een geschikte spits voor NAC weegt misschien nog wel andere alternatieven af voor hij zijn krabbel zet. Daarnaast moet hij gekeurd worden en is een onderhandelingstraject misschien niet iets waar NAC continu keihard eisen in kan stellen. Dat kan blijkbaar al niet in de Eredivisie met nepvoetballers als Mühren, Kastaneer en Rosheuvel – welke Einstein denkt dan serieus dat dat nu wel kan?? Dan ben je echt enorm de realiteit kwijt.

  0

  1
 • Arie
  26 juni, 2019 - 13:23

  Hoezo zou er geen geld zijn voor versterkingen? Lundqvist, Kastaneer, Te Vrede, Rosheuvel, Leigh, Korte, Sporkslede etc. vertrokken. De eerste 2 zelfs voor een transfersom. Koch, KaiKai en wie die nog volgen, hopelijk Kali, El Al en Van Anholt. SCC’s veel meer dan gepland/begroot, gok ik, verkocht. Opleidingsvergoeding voor Butselaar en Van Beijnen, 1,5 ton? De aandeelhouders die een miljoen gingen vrij maken.
  Ik zou zeggen dat er meer dan genoeg geld is relatief gezien.

  10

  0
 • GeelZwartHart
  26 juni, 2019 - 13:24

  @Fan uit Zevenbergen. Wat eten ze?

  10

  1
 • scheppioni
  26 juni, 2019 - 13:26

  Ik word sinds vorig seizoen niet meer zo blij ! Eerst maar eens zien of er weer eens een team staat !

  3

  0
 • Cees
  26 juni, 2019 - 13:31

  Da Poppe,

  Enkel lieden die hebben gereageerd op jou opmerking, laat ze. Ik merk aan jouw schrijven dat deze oprecht is. Jij hebt het beste met NAC voor, jij maakt je ongerust over iets waarvan je mogelijk kan zeggen, “laat lopen.” Maar bij jou is het oprecht gemeend. Jij streeft namelijk naar perfectie. Dus, goed bezig, ook met de site!

  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO

  3

  5
 • willem 4,5
  26 juni, 2019 - 13:32

  @ Da Pope, De voetbalwereld is voor jou wereldvreemd denk ik. Een “positief signaal naar de achterban”, God God zeg nu moeten er al snel spelers gehaald worden om de achterban tevreden te stellen, wat een lulpraat!. Tom vd A, zal heus erg zijn best doen om een goed elftal te smeden, als je denkt dat dat een makkelijke klus is kun je beter korfbal gaan kijken.

  3

  4
 • SjorsNAC
  26 juni, 2019 - 13:45

  Ik wacht rustig af en zie wel wat de komende weken gepresenteerd wordt en hoe de eerste wedstrijden verlopen, daarna kun je las iets zinnigs zeggen.
  Ben het wel eens met da pope dat het tot nu zeer mager is.

  1

  0
 • Da Pope
  26 juni, 2019 - 13:49

  @willem 4,5

  Suchergebnis Suchergebnis Auf DamenSchuhe Sandalen FürCrocs DamenSchuhe FürCrocs Auf Sandalen 5Aj3R4L

  Begrijpend lezen is een kunst, zie ik. Ik zeg niet dat de selectie nu al compleet moet zijn. Ik zeg dat het een mooie geste naar de achterban was geweest om niet vanavond, maar gisteren of vanochtend spelers te presenteren. That’s it. Mensen komen naar de eerste training, krijgen geen enkele nieuwe speler te zien en moeten vanavond op internet lezen wie het wordt. Dat had anders gekund.

  9

  1
 • Henri
  26 juni, 2019 - 14:04

  Zo ishet Arie! Volledig met je eens. Dat is het verhaal.

  1

  1
 • Nicky
  26 juni, 2019 - 14:09

  Het gaat niet alleen om.het geld.. er zijn meer factoren. Gesprekken met spelers, past de speler wel.in de selectie, gevoel goed met de trainer, zijn er andere opties voor die speler, wil zijn vrouw wel naar Breda, secundaire voorwaarden overeen te komen, primaire voorwaarden, zo is er vast nog wel wat te verzinnen om niet stel op sprong alleen maar te richten op de eerste training.

  Ben het er mee eens dat je zo snel.als mogelijk een team samen wilt laten trainen. Maar weloverwogen is na afgelopen seizoen prioriteit 1 volgens mij.

  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO

  0

  1
 • Pizzabakker
  26 juni, 2019 - 14:30

  Het heeft er alle schijn van dat sommigen hier denken dat men in de voetbalwereld iemand wel even een contractje verhoudt en dat er na even doorlezen gelijk getekend kan worden. Er spelen echter meerdere factoren mee in zo’n beslissing. Nogal kortzichtig wat mij betreft.

  Verder vind ik dat het helemaal niet zo langzaam gaat. Er komt gestaag, maar stap voor stap, toch een selectie tot stand. De tijden dat er op 1 juli al een volwaardige selectie stond is al heel erg lang geleden. Er komt nu eenmaal veel op spelers af in zo’n transferperiode. We mogen blij zijn als we enkele weken voor Dordrecht uit een team hebben staan die in de KKD potten kan breken.

  3

  0
 • De scout
  26 juni, 2019 - 15:13

  Wat mij betreft is proberen wat clubloze jongens te halen uit de eredivisie, zit wellicht wat tussen Tom:

  Jerold Promes (VVV Venlo)
  Jordy Croux (Willem II)
  Roy Kortsmit (Sparta)
  Yuki Kobayashi (Heereveen)
  Eloy Room (PSV)
  Dico Koppers (PEC)
  Bart van Hintum (Heracles)
  Kai Heerings (Heracles)
  Oussama Assaidi (Twente)
  Ricardo van Rhijn (AZ)
  Melvyn Lorenzen (ADO)

 • Flieger Vanger
  26 juni, 2019 - 15:26

  Filipovic zit in De Paddock. Daarvoor bij Freerecord shop, Janssen, de Graanbeurs en hij was ook ff bij de Febo.

  0

  0
 • Sjak
  26 juni, 2019 - 16:19 Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO

  @GeelZwartHart

  Nachos.. the best in town 🤣

  0

  1
 • Cool hand
  26 juni, 2019 - 16:46

  Er zijn 23 spelers vertrokken, maar we moeten wachten tot spelers vertrekken voordat we nieuwe spelers kúnnen aantrekken. Zie ik iets over het hoofd?

  1

  1
  Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO
 • willem 4,5
  26 juni, 2019 - 17:04

  @ Da Pope. De volgende training houden we daar rekening mee, maakt niet uit of de speler nog even moet nadenken, of dat het contract nog getekend moet worden, of dat de inschrijving nog niet rond is, gewoon presenteren die handel, voor de supporters zetten we alles opzij!!! Met vr. groet, Ruud.

  @ De Scout. Dank je, aan deze spelers hadden we inderdaad nog niet gedacht, Met vr. groet.,Tom.

  0

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Voorkeuren

  • Maten Grote Clip Sandalen Delig Heren Twee Teen Lederen Strand nmN80vwO

Toestemmingen beheer

ga naar https://www.bsiderats.nl/privacybeleid/ voor ons privacy beleid

Functioneel

Deze cookies zijn noodzakelijk om BsideRats.nl goed te laten functioneren. Meer dan dat doen ze niet.

Gebruikte cookies

Verplicht
_gat, _gid, PHPSESSID, gdpr[allowed_cookies], _gagdpr[consent_types], responsivestatus

Advertentie

Google (www.google.com) beheert het Google Display Network, wat een collectie van miljoenen websites en mobiele applicaties is. Deze worden in leven gehouden door advertenties en diverse Google services, zoals YouTube.. Daar maken wij dan weer gebruik van voor BSR TV. Deze cookie probeert je advertenties op maat aan te bieden als je hem aanzet. Google zal je hoe dan ook advertenties laten zien. Als je deze Cookie uit laat, dan zijn die echter random en niet toegespitst op jouw (digitale) persoon. Je kan de cookie toestaan door hieronder het schuifknopje aan te zetten. Om meer te weten te komen over hoe Google haar informatie verzamelt en gebruikt ga je naar http://www.google.com/intl/nl/privacy.html

Gebruikte cookies

Verplicht
Doubleclick

Analytics

We gebruiken Google Analytics voor het analyseren van het bezoek op onze website. Denk hierbij aan bezoekersaantallen. pageviews, tijd dat men gemiddeld op onze website zit of welk bericht jullie in de laatste tijd interessant hebben gevonden. Er wordt geen persoonlijke data verzameld, maar voor ons is deze informatie van onschatbare waarde.

Gebruikte cookies

Verplicht
Google_Analytics

Other

Veterboots Elaine Schoenen Enkellaarsjes Dames Black ecco Ecco 80kOnPw